söndag 4 juli 2010

Långspring med sällskap

Idag ska jag spendera mycket tid i solen. Springandes. Hornstull-Järna, 55km står på schemat. Men det är tveksamt om jag kommer hänga kvar ända till Järna. Det är så mycket med allergi, astma och annat just nu, att allt över 25km är bonus. Jag har sprungit exakt 55km förut, jag vet att jag kan och känner således ingen som helst press på mig själv att jag måste göra det igen, just idag. Målet är att följa med sålänge det är kul och känns bra i kroppen. Förutom astman, allergin och allt det där är jag extremkänslig för värmen, och ett av symtomen på det är att jag känner mig ungefär som en padda i kroppen. Tung och jättesvullen. Vi får se hur det känns att springa. Hur som helst ser jag fram emot att få tillbringa x antal timmar tillsammans med nya och gamla bekantskaper!

2 kommentarer:

Petra sa...

Lycka till, tjejen! Vill du springa 55 km så vet jag att du fixar det!

Löpning & Livet sa...

Ja! Fast igår ville jag inte :)