måndag 26 juli 2010

Long time no see

Jag befinner mig fortfarande på resande fot. I Norge närmare bestämt och just nu i Trondheim. I ett par timmar till, sen är det dags att åka hem till Arvika igen. Jag har massvis av fina bilder jag vill visa och jag har faktiskt vandrat lite. Upp och nedför Trondheims två högsta bergstoppar. Men så mycket annan träning har det inte blivit. Egentligen har jag knappt rört mig, mest åkt bil vilket jag insett inte är något för mig. Räknas vandring som träning föresten? I vanliga fall klassificerar jag inte promenader som träning (däremot som motion, men det är något helt annat för mig), men den där promenaden var riktigt jobbig. Jag skrev in den som träning på funbeat iallafall. Men lite konstigt kändes det. Hur som helst så är det roligt med semester, det var många år sedan sist. Och det roliga är att jag har ytterligare en vecka kvar.

3 kommentarer:

Träningsglädje sa...

promenad är väl träning om det har ett tränande syfte, t.ex. som aktiv återhämtning eller vad det nu kan vara. sett till puls så är kanske vandring och yoga detsamma - och yoga är väl träning? fönstershopping ser jag inte som träning, hur pass mycket i återhämtningssyfte det än är. haha. ser fram emot dina bilder!! :)

Karin Engen sa...

Kul med Norge, det är så otroligt vackert! Vi skall åka dit och vandra i slutet på augusti!
Lyxigt med en veckas semester till, hoppas du får det bra!

Löpning & Livet sa...

sara: jo på sätt och vis är det ju det. fast jag kan aldrig få till ett syfte med det liksom :) Fast egentligen kanske jag bara tänker som jag gör för att jag tycker det är så tråkigt och oeffektivt att gå :)

karin: ja det är verkligen fint!