tisdag 6 juli 2010

Barbakroppen är vaken

Idag började jag det nya dygnet med att väcka barbakroppen till liv med hjälp av morgonspring. Lite vätska måste jag ha förlorat för jag vet inte hur många gånger jag var uppe och kissade inatt. Plus att jag vid ett tillfälle vaknade och var så svettig att hela kroppen var omgiven av ett lager vatten. Det rann till och med längs ryggen. Fräscht.. Dock var fötterna fortfarande rätt ömma och svullna, men det gjorde inget för benen var piggare än på länge. Jag struntade i pulsen och jag struntade i farten. Jag sprang precis som benen ville och njöt av sommarsol och fläktande vindar. Det enda som störde mig var att en tjej, som jag sprang om i en uppförsbacke, sprang om mig och drog iväg i värsta tempot. Tävlingsmänniskan i mig sa åt mig att sådant tolereras inte, men förnuftet av mig sa åt mig att lägga av. Så jag sprang på i mitt nästanjoggtempo och kände mig nöjd med detta. Idag var det bland annat dessa två indeipoppärlor som påverkade mig mest:


Väl hemma efter exakt 8km avslutade jag med tolv minuter löpskolning. Det var inte igår om man säger så. Därefter smakade ett glas iskall oboy mer än underbart och efter dusch och frukost är jag nu redo för en ny dag. Jag ska försöka hålla mig undan de sköna, fina, rosa, lätta skorna som ropar på mig från sin plats i hyllan. Försöka för allt vad jag är värd. De ingår inte i min semesterbudget..

5 kommentarer:

mikael sa...

Du var inte och såg Yvonne när de spelade på Sticky Fingers förra året?

Det var bland det bästa jag sett i konsertväg! Fantastiskt!

Löpning & Livet sa...

nej tyvärr!! var inte i stan :( Har ju dock sett dem massa gånger förr, men det var inte igår direkt..

om du gillar yvonne kanske du även gillar henrik de la cours "nya" band strip music?

Ingmarie sa...

Kan inte låta bli att skratta åt eländet. Du är för rolig du! Men det ÄR en jobbig känsla att gå runt som en levande Michelin-gubbe. Enda trösten är att det går ju över... By the way, jag tycker du ska maila och fråga de som gör de där kompressions strumporna om du inte kan få/köpa snorbilligt ett par och testa. Så du kan rekommendera framtida kunder dem. :-)

Mia sa...

Vet du vad jag gjorde efter att ha läst detta inlägg?

Nej, jag tränade inte. Absolut ingen löpskolning...

Jag sprang ner på Willys och köpte O'boy :)

Ellinors dröm sa...

Jag känner igen känslan att vakna mitt i natten och svetten bokstavligen rinner som floder längs med kroppen. Inte fräscht men det är ändå skönt efter.