torsdag 22 juli 2010

Lite mindre gnäll

Jag har faktiskt fått till ett helt ok backpass nu på kvällen! (Och fotat lite inför ett kommande projekt.) Mycket var nog tack vare världens bästa springsällskap (Det är inte ofta man hittar någon som man är så jämnsnabb med! Ett alldeles perfekt springpar är vi!) och lite var nog tack vare att det fasktiskt inte var riktigt lika varmt som det varit den senaste tiden.
Det blev inte så långt och jag var måhända inte i närheten av varken den känsla eller den fart jag brukade ha under mina glansdagar, men det var helt ok! Skönt. Mera sånt tack!

Efter en rätt kort uppjogg körde vi 2 x 4 x 180m. Joggvila ner och en lite längre paus efter fyra repetitioner. Jag flåsade värre än jag gjort på länge och det krävdes en rätt stor portion vilja för orka ändå fram, men tekniken var ok och jag samlade inte på mig onödigt mycket mjölksyra. Roligt!

Nu åker jag på semester till Norge och är förmodligen internetlös något dygn eller två. Tills dess att jag kommer fram till min kusin i Trondheim får jag överleva utan. Kan vara bra som omväxling. Spring lite för mig också sålänge!

6 kommentarer:

Ingmarie sa...

Vad skönt att det vände lite där.För vänder,det gör det ALLTID! Brukar du bli så här när det är varmt?Kanske ska du kolla upp dig annars om det inte släpper menar jag. Kan ju vara en infektion,järnbrist, sköldkörteln eller något annat lite diffust.Hoppas du får det härligt i Norge!

Fitnesscoachen sa...

Åh, den komplimangen tackar vi för! Jag uppskattar ditt sällskap MINST lika mycket vännen!!

mikael sa...

Blir nog inte mycket springa för mig heller.
Är skadad för tillfället och nu känns det som min korta karriär är över

Jenny sa...

Underbart att springa med någon som du beskriver! Ha nu en skön semester i Norge!

Annika sa...

Snygg bild, bra stil ser det ut som! :) Härligt det lät med Norge och vandring! Det ska vara så vackert där har jag förstått :)

Ha en fortsatt skön semester! Kram!

Löpning & Livet sa...

ingmarie: ja jag har alltid haft svårt för värmen, fast i år känns det lite värre än vanligt. Vilket visserligen kan bero på att det varit varmare än på länge :) Och på andra orsaker, men jag tror iaf inte att det är nåt "fel" på mig. Men tack för omtanken!

madde: Du kommer få vara hare åt mig nästa sommar!

mikael: usch då! Vad då för skada?

jenny: ja det är fint!

annika: tack det samma!