lördag 10 juli 2010

Sol, muffins och en trött kropp

Jag sitter och väntar på att molnen ska skingra sig och solen komma fram. För idag ska jag åka ut i skärgården med några vänner. Igår bakade jag pizza och muffins så nu är det som sagt bara solen som fattas. Ja och så lite springande då.

Ambitionen var att gå upp vid halv sju för att äta frukost, sova en stund och sedan ge mig ut. Men det var fullständigt otänkbart att gå upp vid halv sju. Ställde om klockan på åtta och tänkte att jag kunde morgonjogga. Vaknade och var om möjligt ännu tröttare. Efter någon halvtimme kunde jag dock inte stå emot hungern och tvingade upp mig själv för frukost. Får se om jag orkar och hinner ta mig ut något. Annars får det bli lite bonusvila. Det är sånt som är det fina med att ha tryckt på paus. Det spelar inte så stor roll om inte allt går enligt planen. Jag tränar när jag vill och orkar. Nu vill jag i och för sig oftare än vad jag orkar. Jag är väldigt trött just nu. Allergimediciner och annat som gör min kropp till en annan än den vanliga. Men förr eller senare vänder det.

Nu går jag och lägger mig med en bok en stund tror jag. Hoppas solen skiner på er!

2 kommentarer:

Mia sa...

Ni måste ha haft en helt fantastisk dag vid havet idag :)

Ingmarie sa...

Hoppas verkligen du har haft en underbar dag! Och herre min je att du pallar gå upp kl 05 och köra intervaller! Skulle jag aldrig greja. Varken med eller utan frukost. Inte konstigt du var trött i dag. KRAM