tisdag 20 juli 2010

Färden går vidare

Nu sitter vi på tåget till Göteborg där vi kommer spendera ett par dagar innan färden går vidare mot Norge. Det ska bli skönt att få sova i min säng några nätter, att tvätta och att packa om väskan. Ska även försöka få till lite mer kvalitativ träning under de här dagarna, för hur det blir i Norge vet man aldrig. Vi kommer åka upp till Trondheim via lite sevärdheter på vägen. En övernattning i en liten by som heter Lom och som verkar ligga fruktansvärt fint har vi planerat in längs vägen. Jag har varit en del i samma trakter tidigare och det går inte att med ord beskriva hur vacker naturen är! Höga bergstoppar och djupa dalar där ett blågrönt vatten nästan gnistrar. Jag ska se till att inte glömma kameran!

Men nu var det Göteborg som gällde ja. Träffa lite kompisar, gå på picknick med jobbet och som sagt försöka träna lite. Det blir en bra blandning.

5 kommentarer:

Vilhelmina sa...

Låter som att det kan bli helt underbara semesterbilder därifrån, helt klart! :)

Lina sa...

:) Härligt! :)

Sofie RW sa...

Låter verkligen som en bra blandning. Och jag nästan ryser när jag tänker på hur vackert det är i de norska landskapet. Ha en toppenresa! (fast du kanske hinner blogga lite innan ni åker också)

Anonym sa...

Låter fantastiskt med Trondheim, önskar er en bra resa!

Daniel sa...

Ohhh Norge!! Alltid lika fint och alltid lika dyrt ;)