söndag 18 juli 2010

Lite men inte tomt

Mitt uppe i festivalandet har jag faktiskt sprungit. En gång, i fredags. Det var varmt och tungandat. Då blev det ett knappt åtta kilometer långt distanspass. Inte lätt, men inte snabbdistans. Jag hade tänkt klämma in ett kort pass även igår, men dels ösregnade det och dels hade jag väldigt ont om tid så det blev inget. Det är dåligt med spring för tillfället. Antalet kilometrar per vecka har sjunkit drastiskt. Det är dåligt med träning överhuvudtaget föresten, och definitivt dåligt med långpass. Men som det mesta har det sina förklaringar. En av dem är att jag är på festival och därefter på resande fot nästan hela tiden i två veckor. Sen finns det andra också, men de kan vi ta senare.

Här är den lilla staden

Idag ska jag iallafall försöka ta mig iväg på något halvlångt. Får se hur mycket jag kan skrapa ihop i lilla stan. Jag ogillar starkt att springa på större vägar, därför får jag sicksacka mig runt lite i innerstan. Det hade varit roligt att kunna få ihop åtminstone 14km, men vi får se hur det blir. Resten av dagen äter jag pappas goda mat (jag gissar på italienskt), slöar och kramas. Det är rätt skönt med semester ändå. Var sak har sin tid.

7 kommentarer:

ingy sa...

Woho, duktig dagen efter sista festivaldagen och allt! ;)

Ingmarie sa...

Du kommer igen! Har du lyssnat på VNV Nation?

Mia sa...

Jag tycker att det låter väldigt göttigt jag. Ta dagen lite som den kommer. Lite som vi lever här i hälsingelandet. Dock utan festival :)

kram och fortsätt att njuta av semestern

Marre sa...

Det är ju semester - man gör det man hinner och känner för, så kör jag i alla fall. Och en liten kort runda är ganska skön att få komma ut på.

Carina sa...

Man får ta det lite lugnare under semestern! Bara att rocka loss Arvikafestivalen är väl träningspass i sig :-)

anneliten sa...

Cliff hangers... Nu har du gjort mig nyfiken. Hoppas det är något bra!

Löpning & Livet sa...

ingy: ja man har jag blivit gammal och ordentlig nu :)

ingmarie: Jepp vnv såg jag! gillar dem riktigt mycket faktiskt!

mia: jo men det är det! risk för att man fastnar i latmaskträsket bara :)

marre: det är sant!

carina: haha ja nu när man blivit gammal och blir trött bara av att stå i nån timme så kännsa det nästan så :)

anneliten: oj det var inte meningen.. :) Men jo, det är något bra :) :)