tisdag 13 juli 2010

Lycka!

Lycka kan vara att springa i ösregn strax före klockan sju på morgon med denna fina i öronen;



Det spelade ingen roll att skorna var fulla av vatten och att jag egentligen var livrädd för åskan som mullrade i fjärran. Jag har nog aldrig varit så tacksam för regnet. Och jag älskar att vara morgonmänniska!

Det blev ett progressivt distanspass/tempopass där farten inte riktigt var att jämföra med hur den kunde vara under mina glansdagar men som efter omständigheterna var godkänt. Jag log inombords från start till stopp. Jag var genomblöt från topp till tå och längs armar och ben rann rännilar av vatten. Och jag ville inte gå in. Jag ville fortsätta njuta av regnet.

9 kommentarer:

Ellinors dröm sa...

Vad skönt att du är lite gladare. Regn skulle vara lite skönt nu. en rejäl blöta, liksom.

Susanna sa...

Så fint! Det är så skönt att få vara lite galen ibland :)

MarathonMia sa...

Kärlek. kärlek. kärlek. Jag blir nästan tårögd av lycka.

Mia sa...

har full förståelse för din upplevelse. underbara regn!
åkte till norrland igår för att få kika på isbjörnar, men icke. har dock tillgång till badvatten, vilket gör det lite enklare.

anneliten sa...

Underlig känsla att vara avundsjuk på någon som det regnar på!

Ingmarie sa...

Vad härligt att det vänt för dig!Hoppas dagen varit lika underbar och fin.

Carina sa...

Underbar läsning!!!

Löpning & Livet sa...

ellinor: ja, nu när det är lite svalare mår jag lite bättre :)

susanna: :)

m-mia: riktig krälek!

mia: isbjörnar vore nåt! :)

anneliten: regn är inte alltid kul, men just nu är det det! :)

ingmarie: svalare väder gör att jag mår bättre!

carina: roligt att du delar mina känslor!

Mikkan sa...

Kite är verkligen grymma!