tisdag 17 februari 2015

Styrka före jobbet

Det var ett bra tag sedan nu som jag var på gymmet innan jobbet. Beroende på vilken tid jag börjar så kan (kunde, kommer nog inte gå när Martin börjar jobba nästa vecka) jag träna jättetidigt här i Farsta eller på vägen till jobbet. Om jag inte lunchtränar då. Vilket jag ju gjort en del det senaste. Dock blir det så stressigt så när det finns möjlighet tar jag det gärna före jobbet. även om det inte blir jättemycket mer tid jag har på mig.


Idag valde jag iallfall att träna på väg till jobbet. Oftast blir det då det gym som ligger närmast jobbet, men idag tog jag en annan väg och stannade till mitt på. På gymmet med det härliga namnet "slakthuset"... Nytt och fint och riktigt bra ytor. I alla fall nu när det var lite folk. Annars kan det nog bli trångt. Det luktade verkligen nytt och alla vikter liksom sken där de satt och väntade på mig. Dessutom var det discobelysning vilket förhöjde upplevelsen ännu mer.


Inga discomuskler som tränades dock, i alla fall inte specifikt. De kommer ju till viss del med på köpet. Stående bred rodd med stång blev första övningen efter min standarduppvärmning i form av rörlighetsövningar med pinne plus några kettlebellssvingar som bonus. Valde att börja på lätt vikt för att sedan öka för varje set. samma antal repetitioner. Näst på tur stod marklyft, men där blev det enbart rätt lätta vikter för att mer nöta teknik. Och så diverse antirotationer och en mer dynamisk magövning på slutet. Fyrtio minuter och lagom mör. Imorgon blir det äntligen lite spring igen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Cool belysning!! :-D

Malin - Lite längre sa...

Kul! Vad är antirotationer? Undrar hon som mest tränar hemma...

Kicki (Kickiricki) sa...

perfekt ljus för morgonträning!