fredag 13 februari 2015

Dags att ta helg

Det går bra med mitt milsamlande. Med två dagar kvar har jag fyra mil kvar. Det kan ju låta mycket och visst, jag har ju bara kommit drygt halvvägs. Men eftersom det står långt långpass på schemat på söndag kommer det nog gå bra. Nu ska jag bara hålla mig frisk också. Folk snorar och hostar till höger och vänster så helt riskfritt lever jag inte. Men med lite extra energi och näring in plus läggdags i tid så att jag får tillräckligt mycket sömn hoppas jag hålla mig på banan.Bild från veckans lunchstyrka.

Två lediga dagar har jag framför mig nu och efter att ha jobbat förra lördagen och således bara haft en ledig dag förra helgen, känns det liksom lyxigt. Nästa helg har jag tre dagars ledigt, ännu lyxigare. Eftersom vi från och med denna vecka har två dagisbarn hemma känns det extra mycket fredag och helg på något sätt. Tänk att det där lilla knytet som Ester var bara för jättekort tid sedan nu har blivit så stor. 16 månader och har börjat förskolan. Galet. Lilla klätterapan.

2 kommentarer:

Anna (orka mera) sa...

Jobbigt med alla som snorar. Känns som ett omöjligt projekt att hålla sig frisk, man får vara glad så länge man klarar sig :) Kämpa på med milen och din grymma mängdvecka!

Lisa sa...

Heja dig! Att springa 100 km/vecka är för min del jättemycke! Jag fattar faktiskt inte hur du hinner/orkar/vill. Imponerande!