måndag 23 februari 2015

Den där Body Balancen

Igår var jag på kvartalsutbildning för Body Balance igen. Jag instruerar ju inget alls just nu men vet att jag förr eller senare kommer göra det igen. Därför behöver jag upprätthålla och hänga med. Igår, liksom vid de flesta tidigare tillfällen, växer sig suget större. Det tar ju otroligt mycket tid men det ger väldigt mycket tillbaks. Kanske ska jag börja igen i höst? Kanske. Det beror lite på hur övriga livet ser ut. Hur mycket jag jobbar i övrigt. För det kommer inte gå att lägga till utöver 100% och eget företag vid sidan av. Även om det senare varierar väldigt mycket i tidsåtgång beroende på var på året vi befinner oss. Det finns en hel del att fundera över och det är ett stort pussel som ska läggas.

En grej som slog mig igår är att jag har blivit så mycket rörligare. Mina dagliga korta yogasessioner ger uppenbarligen resultat. Det känns bra. Dock hade jag väldigt mycket träningsvärk i benen sedan fredagens styrkepass där jag körde djupa knäböj bland annat. Inte så fasligt tungt men det räckte. Fast föresten; det sista setet var rätt tungt ändå. Trots ganska blygsam vikt. Fast det förstås; förr i tiden, när jag tränade alpint och var stark i benen, gjorde jag sällan så djupa benböj så det är kanske inte så konstigt att det är så stor skillnad på vikt.

Men hur som helst var det en härlig koreografi som jag kommer prioritera in då och då här hemma. Och kanske kan jag få till ett besök på någon klass också. Vi får se vad som hinns med.

3 kommentarer:

Anna (orka mera) sa...

Det är ett svårt pussel när man vill göra många roliga saker! Speciellt som arbetsbelastningen varierar oerhört över året. Hoppas du hittar en bra balans!

Kicki (Kickiricki) sa...

Bodybalance är så bra och skönt! Fast jag är stel som ett kylskåp. Jag försöker hinna med ett pass i veckan, men allt som oftast blir det varannan vecka... Bättre än inget?
Vad gör du på dina korta yogapass hemma? Solhälsningar? Hur korta är de? Behöver få inspiration...

Löpning & Livet sa...

kickiricki: Jag kör lite olika. ibland solhälsningar, ibland andra flöden. Ibland klasser via yogobe.se