söndag 22 februari 2015

Sjukstuga
Så himla typiskt att när kroppen ska få möjlighet till riktigt ordentlig vila och uppbyggnad, då drabbas den av förkylning. Visserligen inte av svår art utan endast snor och nästäppa vilket jag faktiskt kan tycka det är ok att träna lätt med. Ibland iallafall. Dock inte just denna vecka och framförallt inte med tanke på att sömnkontot är väldigt övertrasserat. Det finns nämligen de som är värre sjuka än mig. Stackars Ester hostar hela nätterna och är dessutom magsjuk. Jag klarade mig förra vändan men det återstår att se om jag har sådan tur även nu. Skämtade på jobbet förra veckan om att det inte skulle förvåna mig om jag skulle behöva vabba redan första veckan Martin är tillbaks på jobbet igen. Dessvärre verkar det bli så... Fast imorgon ska jag iväg på en rolig grej plus har en del att stå i så Martin får skjuta en dag på sin jobbstart så får jag ta mitt livs första vabdag på tisdag. Jo du hörde rätt. Sixten har bra immunförsvar och har varit sjuk endast ett par dagar under sin förskoletid och de dagarna tog Martin. Några dagar har dessutom varit när någon varit föräldraledig. Den lilla verkar dock ha lite sämre motståndskraft och inskolningen räckte tydligen för att hon skulle bli sjuk. Stackaren.

Inga kommentarer: