torsdag 5 februari 2015

Hot MOJO

Yoga i 38 grader värme som sagt. Hot MOJO mer exakt. Jag offrade ett par timmars familjetid för att gå på en klass en timme efter jag slutat jobbet. Klassen höll på en timme och sedan skulle det duschas och så vidare. Men det var så himla värt!

Var lite rädd att jag skulle ha problem med värmen eftersom jag är lite känslig, men det gick väldigt bra. När jag började tänka på att det var väldigt varmt fick jag lite högre puls, men genom att fokusera på andningen och aktuell position lugnade jag ner mig igen. Och vilken skillnad det är på kroppen i den där värmen jämfört med utanför. Så mjuk och följsam. Och nu efteråt känner jag mig som en ny människa. Borta är den trötta slitna kroppen och sinnet är lätt. En svindyr smoothie, innehållandes raw kakao, kokosolja, mandelmjölk, frusen skyr och kanske nåt mer, senare känns det nästan ännu bättre. Då spelar det inte så stor roll att klockan är strax efter nio och jag ännu inte är hemma.


Det här gör jag om. En gång i veckan kommer inte att funka (prioriteras...) men kanske en gång i månaden? Jo, det får bli målet.

4 kommentarer:

Kicki (Kickiricki) sa...

Låter häftigt!

Anna (orka mera) sa...

Gott! Jag har så svårt att bestämma mig vad jag tycker om den där värmen. Det är skönt på ett sätt men samtidigt plågsamt. Men nu blev jag sugen på att prova igen :)

Mia sa...

Låter ju ljuvligt med den där värmen. Allt som kan göra mig lite rörligare och smidigare behöver nog tas till i en yoga-situation :)

Ingmarie sa...

Visst är det härligt! testa 90 min. som är på fredagarna kanske?
har du Sats kort nu? Du kan ju testa Hot Flex med. 30 min. stretch i värmen. :-)