tisdag 24 februari 2015

Idag blev det min tur

Min tur att vara hemma med sjuk liten Ester. Fast idag är hon inte särskilt sjuk så förhoppningsvis kan hon få fortsätta sin förskolekarriär imorgon. Just nu sover hon och jag hinner dricka kaffe och känna mig som om jag vore föräldraledig igen.Min egen förkylning är mycket bättre idag. Jag var inställd på att springa redan igår, men så fick jag huvudvärk och kände mig sämre igen. Plus att det började ösregna ute precis lagom till att jag skulle sluta jobbet och ta mig hemåt. Så jag ställde in och unnade mig en stunds Body Balance när barnen somnat istället. Det var länge sedan jag yogade så pass länge i ett sträck här hemma Oftast blir det ju 10-20min per dag. Igår blev det 45 eftersom jag hoppade över pilatesdelen. Om jag fick bestämma skulle den inte vara med i programmet. Visst, bra övningar, men de "förstör" flowet lite tycker jag.

Ikväll tänkte jag dock ta mig ut på en sväng spring. Ett lätt distanspass istället för backintervallerna som egentligen stod på tur. De får springs en annan dag. Men det blir mycket pussel och placering nu när vi är två heltidsjobbande här hemma. En dag hoppas vi på att kunna gå ner i tid båda två, men just nu behöver vi komma ikapp lite, ekonomiskt, efter föräldraledigheten.

Inga kommentarer: