lördag 31 maj 2014

3:34:42
Så himla nöjd är jag! En längre rapport kommer så småningom, men det jag kan säga lite kort är att jag öppnade alldeles för hårt (helt galet), höll på att bryta på Djurgården, mest pga intensivt håll, men lyckades fortsätta och till och med piggna till mot slutet och ta mig i mål. Drygt 10min från personligt rekord, men det har ingen som helst betydelse. NÖJD!

12 kommentarer:

Rund är också en form! sa...

Härligt! Bra gjort! :-)
Kram M

Malin - Lite längre sa...

Gött! Det är känslan som räknas!

Anonym sa...

Fantastiskt! Vilken inspiration du är!! Jag har sprungit tidigare och hoppas kunna springa igen nästa år (är gravid i v 25)! Stort grattis!!

Lisa sa...

Så himla bra gjort! Grattis!

Ingmarie sa...

Riktigt riktigt bra! GRATTIS! Såklart du ska vara nöjd. Och stolt!

Emma C sa...

Imponerande! Kul! Grattis!

Snorkkis sa...

Grymt starkt jobbat!

pilla sa...

Du är fantastisk Andréa!!! Grattis :)

anneliten sa...

Härligt Andréa!

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Grymt bra jobbat! Vilken bra tid du sprang på!

Njut av prestationen!

Löpning & Livet sa...

TACK!

Mia sa...

Stort grattis Andréa. Riktigt bra jobbat!