torsdag 22 maj 2014

Lite sådär oklart

Ok. Läget är 2 förkylda barn men förhoppningsvis bara pollenkänningar hos mig. Värmesvullen, minus på sömnkontot och inte hungrig.

Men. Jag ser fram emot att få sätta nummerlapp på magen och springa snabbt en varm försommarkväll. Jag tänker åka, jag tänker starta och jag tänker göra mitt allra bästa. Vart det leder återstår att se. Det känns högst oklart.

Antingen kommer jag springa jättebra och göra säsongsbästa med råge. Eller så får jag bryta på grund av att kroppen trots allt var på väg att förkylna till. Antagligen blir resultatet någonstans däremellan. Nu ska jag iallafall försöka få i mig vätska och energi.

3 kommentarer:

Lisa sa...

Lycka till!!

Mia sa...

Stort lycka till!

Rund är också en form! sa...

Lycka till!
Och försök att njuta oavsett hur det blir. :-)