måndag 26 maj 2014

Kvällsjogg

Jag har vilat springbenen sedan torsdagens (misslyckade) lopp och endast tränat yoga och Body Balance. Styrkan har jag slarvat med och inte fått till ett enda pass med. Skämmigt. Igår kväll var det dock dags att kolla läget med de där springbenen.En stillsam tur på 12km. Jag verkar inte ha någon förkylning i kroppen för pulsen var låg trots att jag tagit en dos astmamedicin som höjer pulsen. Dock känner jag av att det är mycket pollen i luften.När jag vaknar om morgnarna är det med täppt näsa och lätt förkylningskänsla. Dock går det över så fort jag vaknat vilket jag tolkar som att det är just pollen och inte förkylning.Denna vecka är det alltså marathonvecka med allt vad det innebär. Eftersom jag inte har någon direkt målsättning, mer än att ta mig runt, tar jag det dock inte på riktigt samma stora allvar som i vanliga fall. Men ungefär samma upplägg som jag brukar köra tänker jag ändå gå efter. Så idag blir det ett lättare hemkroppsstyrkepass plus en kort jogg. Men först en dag hemma för att vänta in en Ikealeverans med nya större utemöbler.

1 kommentar:

anneliten sa...

Du ser verkligen redo ut! Vältränad kropp och bestämd blick! När man slappnar av kan det gå bättre än man väntar sig.