tisdag 20 maj 2014

Korta intervaller i sommarkläder

På torsdag ska jag som sagt springa lopp igen så jag tänkte att det skulle sitta fint med ett pass som (kanske) sätter lite fart på benen. 8x400m med lång vila mellan. Ej i maxfart, men heller inte något mesande.Det var så det var sagt och det var så det blev. Men ärligt talat var känslan inget vidare. Liksom stelt och sprättigt. Oflyt. Men jag genomförde åtta jämna intervaller på helt ok tider. De första sju på 1:35 och 1:34. Den åttonde hamnade på 1:32 efter att jag dragit upp farten något.Jag vet inte riktigt vad jag ska tro om den rådande formen. Ett tag kände jag mig verkligen på gång, men nu vet jag inte längre. Men kanske är jag bara otålig och ställer för höga krav på mig själv.

1 kommentar:

LinaTriathlet sa...

Lycka till på loppet idag! :)