lördag 10 maj 2014

1:41:37
Jag hinner bara med en kort uppdatering just nu, men 1:41:37 blev dagens halvmaratid. En rätt väntad tid ändå. Jag trodde att jag skulle springa på mellan 1:40 och 1:45 och det gjorde jag. Det var roligt att springa trots regn och rätt kallt, men jag tror också att det finns lite mer i den här springkroppen just nu. Bättre ska och kommer jag ju bli (om jag får hålla mig frisk och skadefri) men jag känslan idag var att det eventuellt kunde ha gått ännu lite snabbare. Men nu har jag ett utgångsläge att jaga vidare från. Det är många minuter ner till mitt personliga rekord och helst ska jag ju förbi. Redan i år. Men mer om loppet kommer imorgon eller kanske inte förän på måndag. Nu ska jag umgås med våra vänner som är på besök. Trevlig lördag!

10 kommentarer:

Snorkkis sa...

Stark start ändå, och enligt mig är det ju imponerande tid! Låter som överlag bra formbesked inför kommande lopp!

Emma Carlsson sa...

Vad roligt att kroppen svarade och att du tidsmässigt låg bra inom marginalerna för ditt mål! Starkt! Ännu starkare med tanke på att du är 7 månaders post gravid! Med tanke på att jag är i fas att börja springa igen efter att min son är född undrar jag vad du skulle ge för råd inför uppstart? (Eget inlägg med personliga reflektioner hade varit fantastiskt uppskattat;))

Njut av helgen!

Ousa sa...

Bra presterat på kyliga Kungsan.

Jonna sa...

starkt!!! enligt mig helt fantastiskt. du är så imponerande!

Anonym sa...

Imponerande, grattis till bra tid! Önskar precis som Emma ovan ett inlägg om hur man bäst börjar springa igen efter graviditet och förlossning. Har en liten kille på 7 veckor och börjar bli grymt sugen på att börja springa igen! Tack för en bra och inspirerande blogg! /Mikaela

Lisa sa...

Riktigt bra sprunget! Och jag tror också att du har mer i kroppen. Grattis!

anneliten sa...

En del av en plan och inte målet. Gratulera dig själv till att du följer planen. Jag gratulerar till en bra tid. Man blir lätt fartblind, elelr hur?

Ingmarie sa...

Snyggt och stort grattis!

Mia sa...

Det är ju en BRAAAA tid. Men om du säger att du har mer i kroppen, så tror jag på det :) Gött jobb!

Löpning & Livet sa...

Snorkkis: Jo, missnöjd är jag absolut inte. Dock vill en ju alltid ha mer :)

Emma: Tack! Jag ska se om jag kan få ihop ett inlägg på temat. Det är lite klurigt det där med att ge generella råd kring detta dock, men jag ska ge det ett försök!

Ousa: Tack!

Jonna: Tack snälla!

Anonym: Tack tack! Ska försöka få ihop ett inlägg.

Lisa: Synd att maran inte är en halvmara :) Tack!

Anneliten: Så sant. och tack för grattis! :)

Ingmarie: Tack!

Mia: Jo den är absolut bra, men jag var lite för pigg när jag kom i mål :)