onsdag 29 januari 2014

Tråk!!

Åh, först kändes det så hoppfullt och inte alls särskilt förkylt när jag vaknade igår morse. Det kan nog bli lite lätt spring iallafall. Men ju längre dagen gick desto mer insåg jag att det inte skulle bli något med det. Mer och mer snor och tröttare och tröttare. Visserligen inget halsont (eller feber) men helt dum är jag inte. En stunds rörlighet i form av lätt yoga (väldigt väldigt lätt) orkade jag med men sedan sa jag stopp och belägg och plockade fram glassen. Bästa botemedlet mot förkylningar. Eller kanske snarare mot tyckasyndommigsjälvsomärförkyldsymtomen. Vad vet jag.Idag är Sixten hemma som vanligt på onsdagar och jag hade tänkt att vi skulle gå till gymmet på förmiddagen. Slå två flugor i en smäll. Lek med alla roliga leksaker för honom (Ester brukar alltid sova sig igenom besöken) och träning för mig. Lite löpbandsspring för att lätt kunna avbryta om det inte kändes bra och kanske lite styrka till efterrätt. Men tyvärr inser jag ju att jag inte har något där att göra. Tråk!!

5 kommentarer:

Snorkkis sa...

Krya på dig! Och hoppas de andra klarar sig utan förkylning. För då blir det ju konkurrens om glassen.

Ingmarie sa...

Krya på dig!

Lisa B sa...

Krya på dig!

Unknown sa...

men tråååk!

härom kvällen blev jag så inspirerad av dig att jag drack en balja varm choklad... så stor att jag faktiskt fick ngn slags överdos och började må illa... haha.

Löpning & Livet sa...

Tusen tack för alla hälsningar! <3

Jonna: haha, ja jag har också råkat ut för det någon gång. Det blir liksom för mycket sött och fett (om en har grädde på) på en gång :)