måndag 6 januari 2014

Styrka, pratpass och backe

Tiden går så himla fort. Ett över två veckor långt "jullov" är slut och det är dags för vardag igen. Det känns visserligen helt ok, men det hade inte skadat med ytterligare några dagars slapparliv.


Sedan sist har jag inte gjort sådär himlarns massa, men ändå har det gått så fort. Sovit en hel del har vi gjort hela familjen och så har vi haft övernattningsbesök av en annan familj. Trevligt. Under detta besök hann jag klämma in ett pratpass med mamman. Tolv kilometer bara susade förbi. Vi är rätt bra på att prata..


I lördags var jag på gymmet en sväng och fick till ett bra styrkepass. Körde mestadels övningar i trx,men även en del chins. Som sig bör har jag nu träningsvärk i chinsmusklerna samt rumpa och framsida lår (pistols...).


Idag har jag varit ute och sprungit backintervaller. De första på säkert mer än ett år. Eller rättare sagt jag vet att det är mer än ett år sedan sist. Det kan mycket väl vara även ett och ett halvt... Det gick dock himlarns bra. Jag valde visserligen en rätt snäll backe på 200m och jag fokuserade på tekniken i första hand, fart och flås i andra. En riktigt bra känsla hela passet igenom och det känns faktiskt som att jag är på gång nu. På riktigt! Långt i från fornstora toppformsdagar såklart, men en bit på väg. Älska den känslan!


Nu tänker jag njuta av de sista timmarna jul genom att dricka glögg och kanske äta dammigt pepparkakshus. Eller kanske lussekatter blir bättre. Insåg att det fanns ett helt gäng kvar i frysen. Tyvärr fick vi slänga ut granen i morse. Den var lite trött...

Men njuta ska jag göra ändå. Imorgon blir det uppstigning vid sextiden igen och sovmorgnar till halvniotiden blir ett minne blott (i alla fall fram till helgen)...

3 kommentarer:

Caroline - Klara,färdiga,Spring! sa...

Tack för en mysig helg! <3

Löpning & Livet sa...

Tack det samma!!

Ingmarie sa...

Verkar som om hava granen ville vara var inne. ;-)