onsdag 15 januari 2014

Det passet (och ett bonuspass)

Jodå, idag blev det av det där passet. Den där snabbdistansen som inte blev av igår. Eftersom underlaget är lite sisådär just nu så bestämde jag mig för att välja gymmet och bandet, trots att jag avskyr löpband ungefär dubbelt så mycket som snabbdistans. Men eftersom jag bara skulle springa 4km (mjukstart du vet, jag var ändå gravid för 14 veckor sedan...) och kunde ta upp- och nedjoggen som transport så kändes det ok. Ok kändes också passet. Ja, faktiskt. Trots att jag glömde musiken i omklädningsrummet. Dock fegade jag rätt rejält och valde en fart jag visste att jag skulle klara av att hålla i 4km utan att dö. Lite väl lätt blev det faktiskt. 4km i strax under 4:50-fart. En bra början. (Fast jag glömde också att ställa in bandet med lite lätt lutning insåg jag när jag nästan var klar, så det räknas kanske som fusk det här...)

Trött och lite förvånad över att det kändes så pass bra var jag efter snabbdistansen.


Tidigare under dagen tog jag med mig båda mina barn till gymmet för att testa på barnpassningen lite. Nu är ju Ester 3 månader och får alltså vara där. Sixten har inte heller varit där innan så jag förväntade mig inte att kunna träna särskilt mycket. Men eftersom Ester sov hela tiden och Sixten som vanligt tyckte det var väldigt kul med massor av nya leksaker så kunde jag träna obehindrat den tid jag tänkt mig. Ett bonuspass alltså. Vad det blev? Bålstabilitet. Både favorit och väldigt nyttigt. En blandning mellan väldigt lätta övningar för den inre muskulaturen och lite tuffare övningar som engagerar den yttre mer. En bra blandning på ett pass som egentligen inte fanns.

1 kommentar:

Snorkkis sa...

Bra jobbat. Och skönt att få "undan" ett sånt där läskigt pass. Tycker verkligen inte att det var fusk någon stans.