torsdag 23 januari 2014

Här tar vi det lite lugnt

Det råder verkligen vilovecka här nu. Återhämtning. Fast även om det är lätt vecka så tränas det lite så klart. Total vila blir det vid ett annat tillfälle. Tre springpass på runt tio, runt sju och runt femton kilometer är målet. Tian är avklarad och idag väntar sjuan. Lätta distanser allt ihop såklart.

Vi har vilat oss i kojan på bibblan också.

Vilar mycket i vardagen. Just nu har jag exempelvis just vaknat från en över två timmar lång middagssovning och känner mig helt groggy. Storbarnet, som är hemma idag, kommer väl vara omöjlig att få att sova ikväll. Lillbarnet kan nog behöva sova lite längre dock för de senaste dagarna har hon bara sovit korta stunder under dagarna. Nattsömnen är fick fortfarande god, tack och lov. Vi har börjat natta tidigare och tidigare och inatt sov hon mellan halv nio och sju. Med ett avbrott för mat vid tretiden. Hon börjar bli stor lilla plutten.

4 kommentarer:

Louise sa...

Otroligt coolt att du har en tremånaders bäbis och kallar en vecka med drygt 30 km löpning för vilovecka! :-)

Ingmarie sa...

"Lillbarn och storbarn".Vad gulligt det låter!
Och vad skönt att de sover. Livet blir lättare då. :-)

Snorkkis sa...

Ja, en får vara väldigt glad att barnen sover något så när. Vi har haft några nätter som inte varit lika bra som vanligt nu, och jag märker hur disträ jag blir. Misstänker det är tänder på g här.

Löpning & Livet sa...

louise: ja, nu när du säger det så låter det kanske lite konstigt :)

Ingmarie: :)

Snorkkis: Ja usch, jag vill inte tänka på hur det KAN vara (och bli) och ÄR för många :(