tisdag 14 januari 2014

Omplanering

Jag är väldigt bra på att planera träning. Jag är dock också väldigt bra på att planera om. Att stuva om bland passen. Och bra på att faktiskt få till dem på ett bra sätt och med någorlunda rätt tajming i förhållande till varandra. En väldigt tur det eftersom det rätt klan blir exakt som jag tänkt mig det här livet. Svårt att veta exakt hur det kommer se ut just den här tisdagen när jag satt och planerade för typ 3-4 veckor sedan.

Idag stod snabbdistans på schemat. Visserligen en kort sådan, men väl en snabbdistans. Den som följt denna blogg genom åren vet att jag avskyr snabbdistans (så fråga inte varför jag lägger in dem...). Avskyr eftersom det är så jobbigt och har nåt hjärnspöke som gör att jag inte kan prestera bra. Men strunt samma. Det jag skulle komma till var att jag gick planera om lite (hoho, låter ju lägligt). Just pga det där hjärnspöket så går jag omkring och laddar hela dagen när det väl är dags. Det har jag visserligen gjort också men så föll allt på att det tog så lång tid att laga mat och då skulle det bli så sent och blablabla. Ja du förstår ju :)

Imorgon kommer passet dock bli av. Om det så är det sista jag gör. (Nästan) Idag blev det istället vila från spring och endast kort och lätt yoga och ett par lätta men viktiga coreövningar. Bra det med.

3 kommentarer:

Snorkkis sa...

Men nu har du skrivit om passet här - då blir det säkert av!

Imponerad av dig som har sån planering och struktur i träningen. Därför du får så fina resultat också.

Unknown sa...

snabbdistans ja, vet att du inte gillar det, men känslan när det fungerar... snabbdistans känns som det mest "tävlingslika" passet? iaf på kortare distanser?

Löpning & Livet sa...

snorkkis: ja, en bra grej med att blogga ju :)

jonna: när det funkar känns det topp! när det inte funkar - not so much topp :)