onsdag 1 januari 2014

Kort och lätt styrka

Ja, kort och lätt var temat för både slutet och början. Igår avslutade jag träningsåret 2013 med en superkort och jättelångsam återhämtningsjogg samt ett kort och lätt yogapass innan nyårsfirandet tog vid. Ett rätt lugnt sådant för samtliga, men speciellt för mig som inte vill dricka mycket mer än något litet glas nu när jag ammar.Trots detta och trots sovmorgon till halv tio har jag varit seg hela dagen. Men jag tig mig i kragen och knåpade ihop ett lätt cirkelstyekepass som jag rev av här hemma. Nio övningar med fokus axlar och bål kördes i ett sträck utan någon egentlig vila gånger fem. Fem varv alltså. Gummiband, två 12 kilos kettlebell (Jag fick en andra i julklapp! Och jag klippte av snöret efter att bilden togs...) samt en balansboll gjorde ihop med valet av övningar att jag inte blev särskilt trött, snarare mycket piggare än innan, men ändå fick fart på endorfinerna. Bra start. Och träningssällskap hade jag minsann också.
5 kommentarer:

Snorkkis sa...

Vilken gullig bild! Gott nytt år!

Mia sa...

Jag verkar vara den enda som inte har inlett mitt träningsår. Än. *känner pressen* ;)

Ingrid sa...

Vilken inspirerande blogg du har! Jag tycker du har en sund inställning till träning och kost. Precis som du tränar jag löpning, styrketräning och yoga. Har en liten dotter på ett halvår så det är de träningsformer som funkar bäst just nu men det är också de jag tränar mest i vanliga fall.

Karin - Fitness och Hälsa sa...

Konstigt det där att man ofta blir tröttare när man sover länge. Grymt att du fick till ett träningspass ändå!

Ingmarie sa...

hihi. Det ska börjas i tid! :-)