lördag 1 februari 2014

Mot en helg med (mest) yoga

Igår körde jag ett kort och lätt pass på bandet (orkar inte vagnspring i snömodd och dagtid var det tillfälle som gavs igår) samt två lättare multistyrkeövningar (utfallsserie med bålrotation och draken) för att testa friskheten. Det gick bra och även om jag fortfarande är rätt snorig så kommer det bli en kul helg på konvent det här!

Eftersom mina cykelskor, som varit på gränsen innan, efter denna graviditet definitivt är för små tänker jag hoppa över de två cykelklasser jag bokat mig på. Jag måste såklart köpa nya men jag vill inte stressa fram något och har heller inte riktigt hunnit då jag upptäckte det i veckan. Att cykla i vanliga skor känns inte som ett alternativ. Särskilt inte som cykel faktiskt inte lockar så mycket just nu. Jag vill typ bara yoga! Och mycket yoga kommer det bli. Lite annat men definitivt mest yoga och yogaliknande klasser. Vilken inspiration jag kommer ha imorgon kväll!

Inga kommentarer: