fredag 7 februari 2014

Fredagsmys och fredagsfys

Kräksjukan härjar på förskolan och efter att ett barn kräktes i hallen några meter från oss igår är jag skräckslagen. Förutom någon enstaka gång när jag var liten samt för ganska exakt två år sedan har jag varit förskonad från denna vidriga åkomma. Mirakulöst nog klarade sig såväl Sixten som vi andra förra året då det kändes som att kräksjukan cirkulerade flera varv på förskolan. Kanske är vi helt enkelt inte så benägna att drabbas? (Peppar, peppar...) Men varför riskera något nu när vi ändå har möjlighet att vara hemma? Nä, idag myser vi på här hemma och förmodligen på måndag också. Sen har det förhoppningsvis lugnat ner sig lite. Istället ska Sixten få leka på Minisats nån timme medan jag springer veckans andra och sista kvalitetspass, ett progressivt tempopass. Ja, Ester hänger såklart också med, men om hon leker eller sover är dock lite mer oklart. Fredagsfys och fredagsmys.2 kommentarer:

Snorkkis sa...

Hoppas ni klarar er även i år. Verkar vara mycket som cirkulerar nu (som alltid typ).
Jag kan inte komma ihåg att jag haft kräkisen sen jag var typ 10. Men då har vi ju haft väldigt lite exponering till smitta också... gissar att kommande åren inte kommer att vara lika förskonade som de tidigare åren varit.

Löpning & Livet sa...

Än så länge verkar det så! Men det lär väl komma fler tillfällen att ducka för tyvär :/