tisdag 18 februari 2014

Över ytan igen
Jag åkte dit jag med. Kräkis alltså. Dock var det nog en lindrig variant och det tackar jag för. Idag har jag känt mig frisk, men aptiten är det fortfarande sisådär med. Så något spring eller annan träning, faktiskt inte ens lite lätt yoga, har det inte blivit och kommer heller inte bli denna dag. Mycket vila men också lite firande av vår stora lilla kille som fyller 3 år idag. Tyvärr blev han den fjärde att bli sjuk, lagom till din födelsedag. Han har dock sluppit kräket. Men stora delar av dagen har han sovit och varit ynklig. Typiskt. Men vi får hitta på något roligt imorgon istället. Tänk ändå att han redan blivit 3 år. Jag tycker faktiskt inte att det var så länge sedan han var nyfödd. Fast på ett annat sätt känns det såklart som en evighet. Men grattis hur som helst älskade Sixten!

2 kommentarer:

mikael sa...

Vilken fin pyjamas han har.
Grattis Sixten

Unknown sa...

så mysig bild! vad tråkigt att ni blev sjuka allihopa :(