torsdag 20 februari 2014

Jag väntar på aptiten

Nu har det gått tre "friska" dagar men någon vidare aptit har jag fortfarande inte. Det blir visserligen lite lite bättre för varje dag, men det är långt ifrån som vanligt. Jag vaknar så hungrig att jag mår illa men får tvinga ner varje tugga. I dag råkade jag dessutom dricka några klunkar kaffe för mycket och blev tvungen att lura med mig barnen till sängs för en stunds förmiddagsvila. Illamående. Och ungefär så har det fortsatt hela dagen. Jättehungrig men svårt att få ner maten och inte sugen på något alls.


Men faktiskt blev det något bättre efter att jag ätit en ganska salt soppa till middag. Kanske behöver jag helt enkelt fylla på med lite salter. Men hur dom helst vågade jag mig på en halvtimme yoga efter nattningen. Avslutade med huvudståendeövande. Snart kanske jag jan våga mig på att skippa säkerhetsväggen bakom? Om jag har en mjukare matta bakom mig vågar jag, men hemma är det lite läskigare. Men snart så. Det sitter uppenbarligen i huvudet eftersom jag inte behöver nudda väggen bakom.

4 kommentarer:

Snorkkis sa...

Coolt med yogan. Mindre så med sviter efter magsjukan. Hoppas aptiten kommer tillbaka så att du inte går miste om semmelsäsången.

LinaTriathlet sa...

Galet stark i yogapositionen!

Hoppas aptiten kommer tillbaka idag!

Mia sa...

Ja det är lurigt det där med magsjuka. Urk. Hoppas aptiten återvänder Andréa, den är ju som en förutsättning för det mesta. Snygg headstand!

Lisa sa...

Hoppas verkligen att aptiten återkommer snart! Det är ju så jobbigt att ha det så när man (jag och kanske även du?) är van vid att alltid vara sugen på mat! :-)