måndag 3 februari 2014

Äntligen spring!

Visserligen sprang jag 5km i fredags, men det var ju på band och räknas nästan inte. I helgen var det ju yoga för (nästan) hela slanten. Lite spring under NTC Train to run klassen, men det var inte mycket. Men idag!Har gått runt och längtat hela dagen och när det väl blev dags vid kvart i sju nästan studsade jag ut. Jag brukar vara noga med att verkligen springa riktigt sakta/lugnt under mina lätta pass, men idag var det lite svårt. På det stora hela blekfet lugnt och fint men ibland kunde jag inte låta bli att låta benen pinna på lite. Nåväl. Ibland kan en väl få busa till det lite.

4 kommentarer:

Ingmarie sa...

Vilken härlig helg och vad skönt att du är frisk!
Men lite märkligt att det inte fanns yogamattor till yogan kan jag allt tycka...

Jenny sa...

Åh härligt! Saknar löpningen nåt enormt!

Rund är också en form! sa...

Varför räknas inte löpning på bandet...? ;-)

Unknown sa...

söt-Ester i bakgrunden! Knut sover med likadan napp i munnen just nu :)