fredag 8 juli 2011

Ur träningsdagboken

I träningsdagboken kan man läsa följande;

"3km uppv - 6km fri fartlek med mest längre ökningar men även några kortare - 2,4km nedv. Det blev pannkaka av allt. För det första var det olidligt varmt. För det andra satt onsdagens intervaller delvis kvar i benen. För det tredje fick jag massa håll och tvingades gå en del och stanna några gånger. Och som om inte det vore nog fick jag en stor fluga i ena ögat under nedjoggen. Jaja, snittade 5:01 på fartleksdelen trots lite gående. Och jag tog mig igenom hela. Puls: 78%, max: 88%."Tur att jag möts av ett stort leende när jag kommer in genom dörren med svetten rinnande längs kroppen. När glade mannen vaknat ska vi åka iväg på något slags utflykt. bara han och jag. Pappan får vi klara oss utan hela helgen. Det är första gången vi är helt ensamma så länge, men det ska nog gå fint. Även om vi redan saknar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag är imponerad!! Du är så duktig!!

Haha en fluga i ögat!! Inte så roligt!!

kram

Jonna sa...

Ha det så mysigt i helgen nu! Ibland går ju "allt fel" på träning... men ändock, kanske just det där passet gör nästa pass till ett superpass!

Staffan sa...

Jag har också imponerats över hur snabbt du är tillbaka i regelbunden och ganska tuff löpträning! Härligt!

AKA sa...

Haha flugor och håll stoppar inte dig! Trevlig lördagskväll!