tisdag 5 juli 2011

Nästan som Skatås!

Idag har jag fortsatt min upptäcksresa till fots. Nackareservatet stod näst på tur så jag drog på mig springkjolen och sprang dit. Jag har varit i utkanterna av det tidigare samt en liten sväng in vid ett tillfälle och tänkte att jag kan ju börja med samma rutt, den borde vara enkel att komma ihåg. Men nej, tydligen inte. Dock sprang jag för andra gången förbi utegymmet i Björkhagen och påmindes ännu en gång om att jag ska ta med mig vagnen och Sixten på en tur dit. Fast då får det bli en del gående, det var nämligen ett par rejäla uppförsbackar innan jag var där. Jag sprang lite fel och kom tillbaks lite för snabbt och tog en extrasväng runt Sicklasjön. Den visade sig vara lite större än jag trott, så totalt hamnade rundan på dryga tolvkommafem. Ett par kilometer längre än jag tänkt mig, men vad gör det när det nästan kändes som Skatås? Inte det minsta. Och dessutom tänkte jag försöka få till ett postgravidveckodistansrekord den här veckan och då skadar det ju inte med ett par extrakilometrar redan på tisdagen. Trettiosexkommatvå veckans andra dag och imorn blir det kort intervall. Både usch och jippie. Skräckblandad förtjusning.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Härligt Andréa! Du kickar ass varje dag :D

Ingmarie sa...

Du har massor kvar att upptäcka!!! Du kan springa hur många timmar som helst där! I skogen, mot erstaviken, Saltsjöbaden, Flaten... Nu vet du lite vilka backar jag kör mina intervaller i med.:) vill du ha guidad tur ställer jag gärna upp vilket jag hoppas du vet. Och intervaller på Kärrtorps. Fina IP i morgon om du vill.:)

Löpning & Livet sa...

jonna: inte riktigt :)

ingmarie: jag tar gärna en guidad tur någon gång! återkommer när jag vet mer om hur vi är hemma och så nu under semstern!

AKA sa...

Bra jobbat! Löparkjol is da shit! Jag letar nu med ljus och lykta efter en cykelkjol som döljer blöjbyxan haha!