torsdag 28 juli 2011

Sol, sommar, semester
Det råder semestervecka och samtidigt återhämtningsvecka. I vanliga fall brukar jag ta en vecka av total träningsvila i mitten av sommaren, men eftersom detta året inte är ett vanligt år nöjer jag mig med en väldigt lätt vecka som komplement till den vanliga periodiserade träningsplanen.

Igår sprangs veckans första pass av två, kanske tre eller max fyra kortare lätta pass. 7,7 km varav drygt 5 i terräng. Mjuk skogsstig under fötterna. Jobbiga insekter flygande runt den varma, svettiga kroppen. Alldeles lagom lätt, alldeles lagom långt. Men varmt.

Därefter blev det glass och minigolf. Jag vann. Det gillades inte av Martin som ju har spelat nästan oändligt många gånger på de där banorna. Hihi. Sixten har två tävlingsmänniskor (och lite lätt dåliga förlorare) till föräldrar. Antingen blir han en extrem vinstjägare eller så blir det precis tvärtom. Igår sov han i början av rundan, därefter studerade han strategier och tuggade på Pingu.


Skrivet på min Iphone

4 kommentarer:

Miah sa...

Ser på bilderna att du joggar med din teutonia spirit(!?). Hur funkar det tycker du? har funderat i det där emd att investera i en springvagn eller inte. Folk som kan sin sak säger att vanliga vagnar är för ostadiga att springa med, fast jag brukar jogga lätt ibland med min på asfalterade vägar som inte är så kurviga.

Emelie sa...

Du fick mitt mail va? :-)
Ha en go semester så hoppas jag att vi hörs efter den.

Löpning & Livet sa...

miah: den funkar super! är ju en slags hybrid mellan city och joggingvagn.. jag har testat några andra mer specifika joggingvagnar, men den står sig ändå högt!

emelie: yes, svar kommer när jag landat i vardagen!

Miah sa...

Ja det är ju tre hjul på den, det är kanske en sån man borde ha. Synd att vagnar är dyrt!