torsdag 14 juli 2011

Äta, träna, vila (och lite annat smått och gott)
Första dygnet har innehållit en massa mat, fikor, en och annan liten promenad, backlöpning och lite slappande. Och nu på kvällen har jag och Martin varit ute och ätit middag bara vi två. Det var inte igår. Kikärtsburgare med en god och krämig - typ aioli - sås, krispiga färska pommes. Staropramen. Chokladpaj med citrusfrukter, hallon och vispgrädde. Espresso. En nästan spegelblank sjö bredvid. Men tyvärr ingen sol. Lyxigt.

Skrivet på min Iphone

11 kommentarer:

Karin sa...

Härligt!

Jonna sa...

Vilken fin bild och vilken härlig middag! Njut av semestern!

mikael sa...

Får man tag på kikärtsbiffar i de värmländska skogarna? :)
Inte illa

Susanna sa...

Såå fin du är!!

Löpning & Livet sa...

karin: lyxigt! :)

jonna: jag njuter på! och tacktack!

mikael: haha jepp det går :) fanns tom två vegrätter på menyn :)

susanna: tack fina!

Annika sa...

Det lät fint! :)

Ingmarie sa...

Tycker det där låter MYCKET bättre än en festival! :-)

Ann-Sofie sa...

Ser underbart ut o nu längtar jag tillbaka t värmland fast jag bara ska va i Sthlm6 dagar :)! Ja synd att d inte blev festival, du får komma på PIP i Karlskoga nästa år :) ha det så mys!!!!

ingy sa...

Mysigt! :)

Rebecka sa...

Jaa, alltså vår vanliga vagn, en Kronan om du känner till dem, väger över 14 kg, så det känns allt i uppförsbackarna. Dessutom är det lite ojämnt lufttryck i däcken, så den har en tendens att vilja svänga, så man får parera hela tiden med ena armen. Nya vagnen väger 7 kg och går spikrakt, så det känns helt underbart! Väldigt bra med handbroms också i nedförsbackar. :)

Måste skryta lite också, jag har ju normalt sett ingenting att komma med i löpträning jämfört med dig, men min rekordvecka sprang jag 102 (?? minns inte riktigt, över 100 men under 110) km. Jag utmanade brorsan på tävling vem som orkade springa längst under en vecka (eftersom det inte är nån vits att tävla i hastighet). Jag vann! ;) Men det väl i princip dubbelt så långt som en normal vecka, så jag var lite mör efteråt, hehe..

Carina sa...

Det är ungefär så som min semester också sett ut. Härligt!!

Fortsätt och ha det så där bra!