onsdag 6 juli 2011

Jag tror jag är tillbaka!

Jo, för om jag springer mina fyrahundringar på i princip exakt samma tider som jag gjorde i maj förra året (det vill säga när jag var som bäst) måste det väl betyda att jag är tillbaks i gamla toppformen? Jag tror det. Skönt, då kan jag fortsätta resan mot målen.

Åtta varv runt Enskede IP tog jag mig. En varm sol på himlen men ändå helt ok temperatur. Det stekte lite, men var inte i närheten av så varmt det var för en vecka sedan. Benen var det ungefär samma status på dock. Ganska trötta och törstande efter morgondagens helvila. Men de pinnade på bra ändå och får mycket väl godkänt. Nästa gång kräver jag dock lite mer. Kan jag pressa mig ner under 1:30 på något av varven? Kanske inte nästa gång, men innan sommaren är slut? Idag pendlade jag mellan 1:32 och 1:34, så kanske.

15 kommentarer:

Ellinors dröm sa...

Kul! Säg till om du vill ha sällskap någon gång!

LinaTriathlet sa...

Du är så jäkla grym!!!

Annika sa...

Jesus vad du springer. Typ varje dag och massa hårda pass. Impad att du är tillbaka så snabbt! Grattis! Inga känningar i kroppen alls när du ökat så mycket..? Fast du höll ju i och tränade så pass länge under graviditeten visserligen :) Impad som sagt.

Anonym sa...

Wow!! Imponerande!!

Japp du är tillbaka ;)

mina sa...

Härligt! Nu blev jag så inspirerad att jag byter dagens tänkta tempopass mot 400-ingar tror jag

Lisapisan sa...

Vilken grymt bra återkomst du gjort! Du är min största förebild just nu, det ska bli spännande att se om min kropp sköter sig lika fint och är tillbaka i september! Största utmaningen är ju att skynda långsamt trots att det är så himla kul!

Löpning & Livet sa...

ellinor: absolut! och säg till du med :)

lina: ojoj, tacktack :)

annika: tycker du? :) Det är ju så roligt! :) det har gått förvånansvärt lätt och smidigt att komma tillbaks! Jag tycker ändå inte jag fått kämpa SÅ himla mycket.. en liten "komma tillbaka period" bara. Och som du säger så är nog mycket tack vare att jag kunde springa tom v 35 och träna ändå fram.

eva. :D

coyntha: ja det känns så!

mina: du är minst lika snabb!

lisapisan: men oj vilka fina ord, tack!! det kommer säkert gå minst lika bra för dig! bara du lyssnar på kroppen och har lite tålamod så kommer den betala dig. Lycka till!

Ingmarie sa...

Nästa gång hakar du på mig/oss! :-)Lovar att du kan pressa någon sekund till med sällskap. :-)

Carina sa...

Men vad härligt och vad snabbt du har kommit tillbaka!!

Som sagt, nu är det bara att köra på!! Full fart framåt :)

Marre sa...

Wow! Du är grym!

Ann-Sofie sa...

Helt otrolig återkomst! Mig tog det 2 år :)! Gillar ditt långa upptäckarpass oxå- jag brukar ha samma upplägg o samma packning :)! Vore svajnigt kul att dra 400 ingar tillsammans!

Anna sa...

Heja heja heja braiga Andréa. Det är fasiken inte illa att göra det. bra!

Jonna sa...

Vad bra jobb med 400-m intervallerna! Hur många kör du och hur lång vila emellan? Ska köra 400 m-intervaller i morgon tänkte jag... var några veckor(1 månad) sedan sist men nu ska det bli andra bullar, hehe.

Och ja, det finns ju mkt annat att njuta av i livet OCKSÅ! Viktigt.

Löpning & Livet sa...

ingmarie: oj, hur ska jag våga det, ni springer ju ifrå mig lätt som en plätt :) Men ok då, jag ska testa! :)

carina: full fart framåt ja :)

marre: tack, det värmer!

ann sofie: men bättre sent än aldrig :) absolut ett pass tillsammans! vi kan ju hänga på ingmarie och gänget båda två :)

anna: tack!

jonna: jag brukar ha 60 sekunder ståvila mellan korta intervaller (ibland 45s om de är ännu kortare) och 90s ståvila mellan längre. Ibland kör jag gåvila, men det är mest på vinterhalvåret när jag inte vill bli kall.

runwaytoadventures.com sa...

Vilket toppresultat! Och din Sixten är riktigt stor nu.