måndag 11 juli 2011

Lite rekord

Idag är det måndag och en helt ny vecka att fylla med spring och annat roligt. Igår var det dock söndag och dags att avsluta träningsveckan med ett kort långpass. Egentligen hade jag velat få till ett lite halvlångt, någonstans mellan 22-26 (ok, 26 är rätt långt, speciellt nu när jag inte sprungit längre än 25 det senaste året), men eftersom det var så äckligt fuktigt varmt fick strax över 19km räcka. Med detta kunde jag summera veckan på dryga 85km och ett rätt rejält postgraviditetveckodistansrekord (vilket härligt långt ord). Mitt veckodistansrekord alla kategorier ligger på dryga 96km så det får jag plocka senare. Jag är grymt nöjd med 85. Dessutom har jag bättrat mig med styrketräningen som det slarvats med de sista veckorna. Nu är det bara att skärpa till sig vad gäller löpskolningen också. Det får bli denna veckas mission.

8 kommentarer:

Karin Engen sa...

Tjohoo vad bra du är!!

Sofie RW sa...

Imponerande. Och alla dessa kilometrar i den värmen! Lycka till med löpskolningen (och tack för påminnelsen om den :) )

Ingmarie sa...

Men jösses Andrea! det där är ju så galet bra att det är nästan inte sant!
Banintervaller nästa onsdag? (20/7)Kärrtorp 10.30 för gemensam uppvärmning. :-) Klassiska 12x400m. OCH löpskolning. :-)

Jonna sa...

herrejösses! det är ju sanslöst bra! vore kul att komma upp i närheten av de distanserna någon vecka :)

mikael sa...

Jösses Amalia - vilka distanser du kör :)
Instämmer med Karin, vad bra du är.

När är det ett långpass? Mer än 2 timmars löpning?
Eller är det sträckan som gäller?

AKA sa...

Jag tror du precis blev världsmästarinna med ditt postgraviditetveckodistansrekord

Löpning & Livet sa...

tack för fint beröm. Själv tycker jag inte att det är så märkvärdigt - även om jag såklart är mycket nöjd med mig själv :)

ingmarie: hm ja kanske om allt klaffar med bebbe och sambo och mina ben :) fast 12 st?!! det får vi nog se.. :)

mikaeL. jag brukar klassa 18-22km som kort lågpass, 22-26 som mittemellanlågt långpass och all över 26 som långa långpass :) fast 17 är nog också långpass och 16 också ibland om jag är ovan att springa långt :) (när jag skriver program till andra kan dock även 10km vara långpass, allt beror ju på personens förutsättningar och mål)

Daniel sa...

Oj vilken mängd löpning du fick till! Ser bra ut inför Lidingö och kul att du ska ta tag i löpskolningen. Har själv slavat med detta förr men nu när jag brukar allvar med det märker jag skillnad i löpningen. :)