tisdag 19 juli 2011

Skogsspring

Jag trivs bra i Stockholm såhär ganska exakt ett halvår efter hitflytt, men ibland saknar jag Göteborg. En av de saker jag saknar allra mest de där dagarna då saknaden är större än andra dagar (då jag tänker på allt dåligt som regn, blåst och sega spårvagnar exempelvis) är Skatås. Underbara Skatås (Nästa vecka ses vi igen!). Men jag tror jag har hittat ett substitut! Än så länge inte riktigt lika bra som Skatås, men snudd på. Nackareservatet.

Ikväll tog jag mig en tur dit, hållandes alla tummar för att ormen Martin såg där tidigare under dagen skulle ha gått hem och lagt sig, och väl där runt på lite fina vägar. Ingen orm såg jag och grusstigarna böljade upp och ner precis som i Skatås. Det luktade nästan riktig skog och nästa gång ska jag nog våga mig längre ut i kanterna. Tycker mig ha sett på någon karta att det ska finnas en sjö i närheten också. Precis som i Skatås. Jag tror jag ska be Ingmarie om en guidad tur. Hon verkar hitta som i sin egen ficka i den där skogen.

12.8km skrapade jag, via lite felspring, ihop och julisamlingen börjar se bra ut. Nästa vecka blir det dock väldigt lugnt med de flesta träningsformer eftersom vi åker på semester i en vecka. Skorna och kläderna följer såklart med (Vi kan ju inte missa en tur i Skatås!), men det som blir det blir och det som inte blir sörjer vi inte. Det finns annat här i världen också, tro det eller ej. Men imorgon blir det korta intervaller om allt går som det ska. Eventuellt tillsammans med ovan nämnda Ingmarie och hennes gäng. Men det återstår att se. Sixten fick två nya sprutor idag och har haft det lite jobbigt. Mår han på samma sätt imorgon så får träningen klämmas in där det går, att passa tider är svårt. Vi får se helt enkelt.

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Du är välkommen både i morgon och på guidad tur! :-)

Jonna sa...

Härligt! Hoppas Sixten kryar på sig!

Löpning & Livet sa...

nu mår han bättre! men det fick bli egna intervaller som ni såg :)