måndag 18 juli 2011

Paus

Sådär. Jag tog visst paus. Datorpaus. Bloggpaus. (Men inte ajfånpaus - installera INTE yatzy-app, det är extremt beroendeframkallande och förstör din nattsömn!) Men nu är jag tillbaks i stan igen. Iallafall för en knapp vecka, sedan bär det iväg igen.

Jag har slappat, ätit, fikat och fikat lite mer. Och tränat lite. Såklart inte lika mycket som jag tänkt, så blir det aldrig. Skogsluften gör mig lat. Men ett backpass+löpskolning, ett distanspass+rörlighetsträning samt ett långpass får väl räknas som godkänt. Och så har jag gjort ett gäng pushups eftersom jag håller på med den där onehundredpushups-utmaningen som folk grejjade med för typ ett år sedan. Jag tror inte att det kommer funka, men vi får se.

Nu ska det visst omnattas bebbe.

5 kommentarer:

Carina sa...

Det blir så där, med bloggpaus alltså ibland. Jag insåg just att jag haft uppehåll i nästan tio dagar... Semestern kom emellan liksom.

Ingmarie sa...

Pauser är bra! Och nödvändiga.

Jonna sa...

Välbehövligt och bra med paus ibland! Jag funderar också på att ta ett litet sommar-uppehåll med bloggeriet. Kram pårej!

Sofie RW sa...

Håller med de övriga - pauser behövs ibland. Man hänger ju på nätet alldeles tillräckligt ändå. Lust med ett löppass imorgon onsdag eller torsdag? Typ morgonrunda?

Löpning & Livet sa...

Paus är bra!