torsdag 21 juli 2011

Morgonjogg i sommarregnet

Foto; Sofie. Vi ser lite skraja ut. Kanske var det för att vi såg en grävling? De kan ha vassa tänder har jag hört :)

När jag vaknade imorse kände jag mig helt mosad. Mörbuldade ben efter gårdagens superintervaller och träningsvärkigt rygg- och axelparti sedan yogan jag ägnade 45 minuter åt igår förmiddag. Sixten sov länge, men typiskt nog vaknade jag tidigt ändå och undrade om han inte skulle vakna snart. Kunde inte somna om men när han väl vaknat och fått mat blev jag jättetrött. Typiskt även det. Fast när en springdate med Sofie i morgonregnet står på schemat gör det inte så mycket. Efter att ha tagit de första stapplande springstegen var jag dock lite orolig över hur den där rundan skulle gå egentligen. Bra skulle det visa sig. Efter nio kilometer mysjoggande och pratande om ungefär hälften mellan himmel och jord kände jag mig som ny. Att sedan duscha, fixa frukost och tassa runt för att inte väcka mina killar som visst somnat om och njuta av lite egentid är inte fel alls. jag gillar redan denna regniga torsdag.

6 kommentarer:

Annoula sa...

Jag har haft en väldans mysig regntorsdag... Men hoppas på lite sol i morgon :)!

Mia sa...

Brrr. Grävling! Jag gråter oftast när jag ser roadkills, men inte när det är grävlingar. Haha..

Fin runda ni verkar ha haft!

Jonna sa...

Åh vad mysigt ni verkar haft det! Söta är ni där i regnet också!

Daniel sa...

Har nog aldrig sett Sofie så bekymrad! Måste varit en stor grävling! ;)

Lisapisan sa...

Lite löpning kan göra underverk för dagsformen. Typiskt att inte kunna sova när Sixten väl sover, jag gjorde samma sak inatt, 2 timmar! Onödigt..

Löpning & Livet sa...

annoula: ibland är det bra med regn!

mia: jag har nog aldrig sett någon tidigare och när den väl kom så blav jag så paff att jag aldrig hann bli rädd :)

jonna: :) det var e fin tur!

daniel: :) :)

lisapisan: ja, verkligen typiskt!