onsdag 13 juli 2011

Mot skogen!

Bild från familjejoggen här om dagen.

Om ett par timmar sätter vi oss på tåget och far mot värmlandsskogen. Mot lugn och ro, springturer och massa god mat. Egentligen skulle det bli Sixtens första festival och vi skulle lyssna på massa bra musik (fast Sixten skulle nog ha nöjt sig med ett kort besök, resten av tiden hade han nog föredragit att umgås med mormor, morfar, mostrar, plastmostrar, plastmorbror, plastmorfar och plastmormor..), dricka vin i plastmugg och prata gamla festivalminnen. Men det gick ju sådär med de planerna. Istället får det bli träningsläger. Och semester. Det positiva med det är att man sparar pengar, slipper bli bakis och blir lite bättre löpare. Även fast festivalandet kommer vara saknat. Jag hoppas den återuppstår.

4 kommentarer:

Jonna sa...

Söt bild på dig! Ja, trist med Arvika... det känns som att en efter en faller festivalerna. På "vår tid" (hahaha) fanns det ju en uppsjö att välja bland! Men du verkar ju få en härlig Värmlandsvecka ändå!

LinaTriathlet sa...

Trist när festivaler läggs ner! Men kanske att den återuppstår precis som Hultsfred gjorde detta år! Får hoppas!

Härligt med semester på landet!
Hoppas ni får en riktigt fin vecka!:)

Jenny sa...

Ha riktigt fina löpdagar på landet och njut!

Löpning & Livet sa...

jonna: tacktack :) Ja det är skittråkigt! Jag hade sett fram emot denna extra mycket eftersom det var så himla mycket bra band för första gången på mångaår! :( Men värmland är både fint och skönt ändå!

lina: ja jag hoppas!!

jeny: ja här ska tiden tas till vara på!