lördag 9 maj 2015

Mera banlöpning

Att bli väckt ganska exakt prick 05:00 en lördag känns ju sådär. Att jag dessutom hade lovat pappan lite sovmorgon (dvs typ till 07) innebar att jag blev tvungen att kliva upp. Vad är det med barn och sömn egentligen? Så besvärligt. Fast ändå. Jag ska väl inte klaga eftersom vi iallafall får sova på natten. Men hur som.Med stor frukost och en stor kopp kaffe i magen stod jag redo utanför dörren innan klockan slagit 08. 08:15 var jag uppvärmd och redo att springa åttahundringar. Exakt hur många hade jag inte bestämt på förhand, men jag siktade mot iallafall sex stycken. Sprang iväg och försökte att gå ut för hårt. 3min och 16sek. Helt ok med tanke på känslan som var "lätt". Vilade 90sek mellan varje intervall och låg mellan 3:17 och 3:20min resten av serien. Sex klarades av med lätthet och jag hade för ett tag sedan bestämt mig för åtta.Men när åtta var gjorda tänkte jag att jag lika gärna kunde köra tio. Bäst att passa på medan jag både har tid och så bra känsla i kroppen. Så 10x800m bara sådär en lördagmorgon! Resten av dagen bestod i att äta glass, heja på när pappan sprang halvmara på Kungsholmen och fixa lite i trädgården. Och imorgon blir det långpass. Sista långa innan maran.

2 kommentarer:

Mia sa...

Åh så länge jag sprang sådana där bra kvalitetspass. Ska skärpa mig har jag eventuellt kanske tänkt :))

Träningsblogga - Ida sa...

Men så härligt! Vilket pass!
Är för övrigt så himla sugen på att testa springa på bana, verkar kul :)