onsdag 6 maj 2015

Sjö och dimma

Igår kväll efter att barnen somnat gav jag mig av på en kort och lätt springtur. Ett bra sätt att väcka liv i benen som vilat sig sedan det långa långpasset i söndags. Väcka dem och förbereda dem på intervallstege ikväll. I förrgår kändes de lite trötta men igår var de med på noterna igen. Det verkar dessutom som att det är lite mindre pollen i luften och jag påverkas mycket mindre än för någon vecka sedan. Hoppas det fortsätter så.Jag känner ett stort sug efter fina miljöer just nu och bestämde mig för en tur runt en del av sjön. Via två broar runt mitten av den ungefär. En del stig, en del grus och en hel del asfalt. Fast småvägar och med stora fina hus som kuliss. Där kan jag tänka mig att bo. I ett jättestort hus precis intill vattnet. Ska bara bli mångmiljonär först...Det var dimmigt och ganska kallt men det gjorde inte så mycket för jag hade en så bra känsla i kroppen. Fötterna tassade fram i långsam fart och pulsen var låg. Det kändes så lätt och icke ansträngande. Så skönt att få känna så efter de senaste veckornas slit och flås. En precis påbörjad ljudbok som verkar väldigt lovande hade jag i öronen. Lite kallt om händerna men annars verkligen inget att klaga på. 6km. Prick! Och jag längtar till tidiga sommarmorgnar på just denna runda.

Inga kommentarer: