fredag 29 maj 2015

Målet är nära.

Ytterligare ett års träning är avklarad. Många pass har det blivit. I snö, regn, sol, värme, kyla och fukt. Med pigga ben och trötta ben. En hel del styrkepass och mängder av yogapass. Pusselbit efter pusselbit har lagts och ibland har motivet fått ändras eftersom livet händer och livet kommer först. Jag är inte ända framme, inte riktigt där jag vill vara. Men jag är väldigt mycket redo.Jag är redo att springa långt imorgon. Jag är lite mindre redo att springa snabbt, men uthållighet räcker långt och totalt sett är jag mer redo än jag någonsin varit. Jag är lugn och trygg i min erfarenhet av distansen och vet att jag gjort det jag kunnat med de förutsättningar jag har nu. Imorgon springer jag 42195m det snabbaste jag kan just nu. Jag är redo.

5 kommentarer:

Träningsblogga - Ida sa...

Åh, så roligt, och vilken härlig känsla att känna sig redo. Kör hårt och lycka till!!

Unknown sa...

All lycka på maran!

Anonym sa...

Stort lycka till!
Mvh Cissi

Anna (Orka mera) sa...

Lycka till! Och njut i regn och motlut, när du känner dig pigg och när du blir trött. Ett marathon är en resa och en blandning av allt. Jag hade så gärna velat vara där bara för känslan och euforin! Kör så det ryker nu!

Mia sa...

Spanade nyss in dig live på webben och ser att du går som tåget. Bara halva kvar nu. Heja heja heja! Jag tror massor på dig. Fast jag hoppas att du inte läser bloggkommentarer under loppet :)