onsdag 27 maj 2015

Status

Jag sprang ett väldigt segt pass igår eftermiddag/kväll hem från jobbet. Trötta ben, tung kropp och flåsig andning. Inte precis vad en vill känna just nu. På kvällen var jag helt slut och la mig tidigt för att gå en timmes extra sömn. Trodde jag. Barn som vaknar. En av hosta och halsont, en annan av mardrömmar (?). Trångt i sängen som vareviga natt nuförtiden. Till sist tröttnade jag på att ligga inklämd mellan två svettiga barn och lyckades bära över dem till sina egna sängar utan att de vaknade. Äntligen kan jag få en natt med bra sömn tänkte jag. Så kunde jag inte somna! Givetvis. Dock sov jag bra när jag väl somnade och fick sova ända till halv sex. Det är en halvtimme längre än standard just nu. Ester brukar vakna prick nollfem. Segt.Dessa två alltså.

Sixten hostar och har ont i halsen och får vara hemma med Martin. Missar friluftsdag på idrottsplatsen med picknicklunch och annat kul. Trist. Annat trist är att även jag börjar känna något som liknar en begynnande förkylning! INTE bra alls. Hoppas på att det är maranerver som spökar bara. Hoppas verkligen för jag vill, vill, vill springa på lördag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ååå ibland känns det skönt att läsa att du har ett lika morgonpiggt barn som en annan. Nu funderar vi på hur vi skall mörklägga sonens rum ordentligt för jag är säker på att det är ljusstrimmorna som väcker honom. Förmodligen skulle du behöva få sova lite så förkylningssymptomen försvinner!!! När lägger du dig och hur många timmar knappar du ihop per natt vanligtvis?
Lycka till!

Anna (Orka mera) sa...

Jag känner alltid förkylningskänningar dagarna före ett lopp. Det brukar mest vara inbillning och jag håller tummarna för att det är så för dig med! Dessutom springer jag som bäst när benen har känts tunga! Du har bästa förutsättningar alltså 😀 heja heja!

Anonym sa...

Hoppas du får sova ordentlig! Jag brukar känna mig som jag har en förkylning på gång efter nångra nätter med sämre sömn.
/Emelie Sjögren