måndag 25 maj 2015

Sista snabba

Igår sprangs sista riktiga kvalitetspasset innan maran. Det blir ett lite halvsnabbt pass imorn men inte riktigt kvalité. Fyrahundringar på bana igen. Denna gång endast 6st för att inte förta mig. Och jag kan ju säga att det räckte. Det var tungt igår.

Visserligen hade jag ätit lite halvdant och suttit (plus yogat) i solen en stund innan och det var rätt varmt vilket jag ju inte är van vid än. Men lite deppigt känns det ju... Tiderna var inte katastrofdåliga direkt (snarare någon av de bästa den här sidan om Ester) men känslan var blä. Tungt att andas och inget vidare flyt i löpning. Flåsigt.

Aja, det blir som det blir och nu vill jag mest ha den där maran avklarad. Sjukdomsstatus här hemma är för övrigt att storbarnet nu är hemma med feber. Lite av ett lotteri om jag överhuvudtaget kan springa således. Men det är bara att hoppas på det bästa.

4 kommentarer:

skosulan sa...

Det kommer att gå bra skall du se!

Mia sa...

Håll dig frisk nu. Jag känner på mig att det kommer att gå sjukt bra nämligen :) Lite tunga ben veckan innan hör ju till. Det är ju på lördag du ska va pigg! Lycka till!

Lisa sa...

Hoppas du klarar dig från sjukdom så att du kan springa på lördag. Jag tror minsann att du har mer i kroppen än vad du tror!

anneliten sa...

Jag tror som Lisa - när det väl är dags då tar du fram det. Jag är avundsjuk!