söndag 17 maj 2015

Tidsbrist, prioriteringar och det som varit

Dagarna går i ett och tiden rusar som vanligt. Jag har så mycket jag skulle vilja skriv om. Få ner på papper (skärm), bena ut och reflektera runt. Men just nu hittar jag inte tiden tyvärr. Jag älskar att skriva och vill prioritera in en stund varje dag men just nu är det tufft. Trångt. Men snart är det sommar och då kan det bli lättare.

Den här sidan är en del av mig, ett litet barn. Den har blivit det efter sju och ett halvt år. De sista åren har den dock fått stå tillbaks för två riktiga barn och det är ju givetvis i sin ordning. Familj, jobb x2, träning och allt därikring slukar större delen av min tid och energi just nu. Så därför skrivs det när det skrivs helt enkelt. Hellre lite än inget alls.

På hemmagymmet har jag inte varit på några månader. Det visade sig att en ombyggnation var i full gång.

Sedan senast då? Jag var ledig med barnen i måndags eftersom förskolan var stängd och det var min tur att lyxa på sådant sätt. Det var en bra dag på det stora hela. Vi var på gymmet en sväng på förmiddagen och lekte ute på eftermiddagen.

Äntligen kan vi fika ute!

Tisdag och onsdag jobbade jag som vanligt. Sent denna vecka så inte mycket tid med barnen alls. Jag sprang på onsdagen. Ett snabbdistanspass i marafart på väg till jobbet. Det gick rätt bra trots mycket vind och ganska tung ryggsäck. Jag har börjat dra ner på träningen från och med denna vecka, så det blir ganska få pass.

Lösa får på Djurgården i torsdags.

I torsdags var jag ledig eftersom det var röd dag men jag hade fullt upp med Lofsangruppenjobb. Dessutom körde jag ett pt-pass irl och då fick jag lite kilometrar på köpet. Uppvärmningen och nedvarvningen gav mig dryga 7km lättdistans.

På fredagen var jag faktiskt också ledig eftersom det var min lediga fredag inför jobb nästa helg. Dock ingen träning denna dag på grund av fullt upp med diverse familjeaktiviteter. Som att hyra bil och lasta full med jord, blommor och lite andra trädgårdsredskap. Nu ska vi fasen få ordning på den där fula trädgården! På eftermiddagen åkte vi till Södertälje och Tom Tits Experiment. Riktigt kul även för oss vuxna.

Martin sprang Greiderloppet igår. Det blev en tredjeplats i år (1:a 2013, 7:a 2014).

Igår klämde jag in sista långpasset innan maran i ett annars ganska fullspäckat schema. Ett kort sådant på drygt 18km varav 14 av dem gick i strax över marafart. Känslan var ganska bra, men som vanligt kommer tvivlet. Hur ska jag kunna springa snabbare än så här och väldigt mycket längre?? Det brukar ju dock ordna sig det där...

Soligt och skönt långpass.

Idag spenderas större delen av dagen inomhus med städ och annat fix. Men jag ska ta mig en sväng till något gym. Jag tänkte nog ta ett lite längre bort och springa dit för att vara lite effektiv. Dock vräker regnet ner vilket gör mig något osugen på just springet. Men vi får se. Kanske kanske håller det på att ljusna upp lite.

1 kommentar:

Mia sa...

Känner igen mig i din situation. Har också två småbarn och vill ska hinna med jobb, vänner, aktiviteter och utflykter och löpning (såklart). Det är verkligen ett pussel eller som en kollega på jobbet sa mer som tetris där man ska få alla bitar att passa...