måndag 30 juni 2014

Comeback med besked

Efter fyra dagar utan spring och tre dagar utan någon träning överhuvudtaget blev det äntligen dags idag. Fortfarande trött efter allt bilåkande och lördagens bröllop, men det gick ok. Totalt dryga 12km varav 10 av dem bestod av ett progressivt tempopass som jag brukar kalla denna typ av pass. 5km med successivt stegrande fart följt av 5km konstant högre fart.


Fina omgivningar hade jag i alla fall.


Att det gick jättesnabbt är väl att ta i. Det gick långsammare än sist jag sprang denna typ av pass, men så blev det också soligt och varmt precis just när jag skulle springa. Nu efteråt regnar det dock...


Inte lika fin vinkel.


Nä, så inte jättesnabbt, men med ganska bra känsla ända fram till sista biten, då det var massa uppför. Och nedjoggen var en riktigt tråkig historia. Snustorr munn, överkokt huvud och konstant uppför. Men nu är jag tillbaks i springskorna igen. Och det med besked.

Inga kommentarer: