torsdag 3 juli 2014

Snabbdistans i block och bad

Dagarna går och vips har vi nästan varit på resande fot i en vecka. Jag tycker att det krävs en hel del för att jag ska kunna motivera mig till att ta mig an den träning som står på schemat. Även fast jag planerat snällt. Men än så länge har nästan allt blivit av.I tisdags sprang jag en tur runt lilla stan med mamma. Dryga nio kilometer i lagom långsam takt. Igår onsdag däremot, då blev det snabbdistans i block eller långa intervaller som jag benämner 2 (eller 3 eller 4) x 3000m.


Uppjoggen och första intervallen kändes riktigt bra men den andra riktigt dåligt, precis som jag väntat mig. Dumt att tänka att det ska gå dåligt, men eftersom jag visste att ett par uppförsbackar väntade samt var lite väl trött efter första vändan var det svårt att låta bli. Och segt gick det. Lite väl tufft blev det. Och det var varmt. Men jag gjorde det och på eftermiddagen blev det årets första dopp. Livets första för en av oss. Och däremellan en stor fika. För det görs i massor. Äts och fikas massa gott. Precis som det ska med andra ord.

2 kommentarer:

Fru Martinsson sa...

Bra jobbat och härligt att kunna njuta av semesterns goda! Själv har jag varit urusel på träning denna veckan men det har hänt så mycket annat. Får bli nya tag nästa vecka!

Ingmarie sa...

3000-ingar är mentalt tufft men jag tror det är grymt bra att köra.Och bad är ju aaaaaaldrig fel. ;-)