lördag 19 juli 2014

Sommartempo

Det är verkligen sommarstiltje på den här bloggen. I mitt bloggläsande också och även i andra bloggar. Men det är rätt skönt faktiskt. Att lägga lite mindre tid på att sitta med mobilen i handen, med ögonen fästa vid en läsplatta eller framför en dator. Göra riktiga saker liksom.

Här badas det och göra små utflykter. Det fikas och grillas och det fixas utomhus. Jag kämpar även på med träningen så gott det går men det är svårt nu. Jag klarar ju värmen dåligt och när det alltid känns tufft, till och med att lufsjogga, blir inte motivationen alltid så hög.

I förmiddags var jag exempelvis ute på långpass men jag vet ärligt talat inte om det blir några fler sådana så länge det är varmt. För dagens var en nära-döden-upplevelse. (Ok, lite överdrivet, men roligt var det inte.) Matt redan från början och illamående och ont i magen andra halvan. Jag fick gå en del på slutet till och med. Varför jag fortsatte och inte tog tunnelbanan hem kan en ju fråga sig... Envis.


En dag då det var först skogsspring och sedan gym.

Så i fortsättningen får det bli mer spontana långpass på dagar med sämre väder. Eller snortidiga morgnar. Kvalitetspassen är ju tuffa oavsett temperatur så de funkar bättre. Förutom att det går mycket långsammare men det kan jag leva med.

Inga kommentarer: