tisdag 15 juli 2014

Sysselsatt

Dagarna går just nu i ett. Vi har ju semester men så värst mycket vila har det inte blivit de senaste dagarna. Vi har ingen bil i vanliga fall, men de senaste knappa tre veckorna har vi haft det och så ytterligare en dag. Därför passar vi på att fixa massa grejer som går väldigt mycket lättare med bil. Typ slänga massa skräp, åka till Ikea och diverse andra affärer med tillbehör till hem och trädgård. Men en spontanutflykt har det också blivit. Igår åkte vi till Dalarö och hamnade av en slump vid en bilfärja till en ö som jag redan glömt namnet på. Fick ett infall och åkte med. Tyvärr började det ösregna så vi gjorde inte mycket mer än åt lunch och satt i bilen och väntade på att båten skulle gå tillbaks. Men det var något iallafall. Och badplats har vi en kvarts promenad hemifrån (dock inte hav) så det går ju ingen nöd på oss ändå.Träningen då? Jo, förra veckan var riktigt lugn på den fronten, men nu är det lite ner igen. Idag sprang jag exempelvis 2x4km i värmen. Det gick efter omständigheterna ok, men särskilt snabb är jag inte. Det känns tyvärr som att jag fastnat på en platå och inte kommer vidare. Jag vet att jag slarvar lite för mycket med maten (äter för lite främst) så där är en tänkbar anledning. Värmen är en annan och det kan mycket väl bli så att jag helt plötsligt tar ett skutt framåt så fort augusti är slut. Det är väl bara att hänga så händer något förr eller senare. Tills dess får jag njuta extra mycket av den korta tid jag har kvar innan verkligheten (jobbet) kallar. Mindre än tre veckor nu. Swish så är jag där och det blir alldeles säkert bra. Men jag medger att jag gärna hade varit hemma hela sommaren ut.

2 kommentarer:

Lisa sa...

Jag tycker ofta att det går lite trögare och långsammare på sommaren. För att sedan kännas lätt under hösten. Hoppas det gäller dig också!

Vardagligating sa...

Det känns riktigt tungt att springa i värmen. Själv kör jag lugnare pass när solen ligger på & ska köra intervaller när det/Om det blir svalare.��